Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Over ons

IR Publicaties & Evenementen is opgericht in januari 2012.
Het bedrijf richt zich op het verzorgen van publicaties & evenementen met een informatief en educatief karakter.
Onze eerste uitgave is het EFM Magazine. EFM staat voor Economisch, Financieel en Management, dat zijn de drie hoofdthema’s die worden behandeld in ons magazine en in de digitale nieuwsbrief.
De evenementen die wij organiseren zijn beurzen, seminars, workshops en trainingen.

Waarom EFM Magazine?

EFM Magazine is uniek op de Surinaamse markt zowel wat de inhoud, de vorm en de daarin voorkomende thema’s en onderwerpen betreft. Het is een zakelijk magazine bedoeld om vooral duidelijke, betrouwbare informatie te verschaffen, zonder daarbij saai of stoffig te zijn. De artikelen zijn vlot geschreven en begrijpelijk voor een ieder, dus ook voor een “leek” makkelijk te lezen. Het is namelijk de bedoeling dat een ieder inzicht krijgt in de thema’s die momenteel actueel zijn en die iedere Surinamer raken. Daarnaast willen wij mensen aan het denken zetten, gedachten losmaken over wat er speelt en hoe je zelf een steentje kunt bijdragen om te komen tot een betere leef/werkomgeving.

Bedrijfsvisie

Wij zijn de meest professionele aanbieder van wetenschappelijke en recreatieve publicaties en organisator van informatieve evenementen.

Missie

Wij willen meewerken aan het vergroten en verbreden van het bewustzijn en kennis op het gebied van de economie, maatschappelijke, financiële en bedrijfsgerelateerde onderwerpen van elke Surinamer middels het aanbieden van een breed assortiment aan publicaties en informatieve evenementen.